3 augusti 2010


Gårdagen var lite trög eller det enda som hände var egentligen bara rödingen som tog på en gulpis, annars så hände det tyvärr inte allt för mycket i våra grejer förutom att ekolodet strulade! Men det är ett tecken på att man måste gradera upp sig inom ekolodens värld... Vi upptäckte att det inte stog riktigt rätt till när vi körde på grund :( eller djupriggarna var å krafsade i botten samt dipsyn men peppar peppar, vi klarade oss utan att tappa nått! :)

Nå väl... Ny dans, ny chans som man brukar säga, känns bra i dag faktiskt! Solen tittar fram då och då samt att vinden är lugn och fin så det är löj-väder idag :)
Hoppas nu att det smäller på en öring! Vill höra tjutet från rullen och ena jäkla rusningar! Ja ni vet juh hur man mår när det tjuter å knarrar, finns inget annat i världen just då som kan rubba ens tankar å sinnen, det enda som finns är du och öringen som har en fajt på liv och död... ja och en kolega som står bredvid å försöker ge en massa råd hur man ska drilla :P En håv som kommer viftande så man får ducka för att inte bli knockad... Jaja, tillbaka till verkligheten... Nu ska vi ut å göra ett försök, skepp å hojj kapten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar