15 juli 2012

Slut på dagen..

Efter en dag där man knappt han äta å ta en kaffe så är man på väg hem. Fisken var i farten men dock mindre storlek, dom flesta låg runt 1-1,5kg. Löjorna tog slut efter ca 5 tim så vi prövade lite skedar innan vi for hem och vi lyckades lura nån till våran förvåning. :-) 

På gång!

1 juli 2012

Söndag & hemfärd

Då var årets höjdpunkt över och en lång väntan till nästa års tävling och även en förhoppning på en bättre placering! Nu åker vi hem och smider lite nya planer, sen är det bara ut och köra!  :-D

Dag 3

Dag 3 gick åt skogen.... det fanns en liten chans till pallen men vi fiskade bort oss, kanske vi skulle fiskat på samma ställe som dag 1 och 2 som levererade nån fisk. Nu var det ju inga gigantiska fiskar men heltklart godkända tävlingsfiskar som hade gett nån poäng. 

Vi halkade ner på en 8é plats och det var bättre än förra året då vi kom 12a men det är ju pallen som gäller! Det är väl ingen som kommer ihåg en 8a!?  :)

Vi får iaf gratulera Silverminken till 1a plats, Oggopoggo till en 2a och Mr Big till en 3e plats, Grattis!

Sen måste vi ju oxå tacka alla som har med denna tävling att göra för ett jätte jätte bra arangemang!

Dag 2

Tyvärr gick inte dag 2 som första dagen men det var en trög dag för alla, 15 team av 63 fick fisk. Vi fick 1 godkänd öring och halkade ner 1 placering... men än finns chansen!